Menu

Het idee

2002

Eerste locatie

2014

In 2014 hebben we het eerste Betonstation in Nijmegen geopend met een gehuurde trommelmenger. Al snel werd duidelijk dat er grote interesse was voor het kant en klaar afhalen van cementgebonden mortels.

Eerste franchisenemer Hoeymakers Horst

2016

De allereerste franchisenemer is Hoeymakers in Horst. Hoeymakers is begonnen op zijn eigen terrein met een Kimera mixer. Hier verkocht hij zand, grind en grond aan klanten en heeft zijn diensten uitgebreid met het verkopen beton, en zand-cement mortels.

FEV

2021

Sinds 2021 zijn er meerdere Betonstations gecertificeerd door KIWA middels een Fabrikant Eigen Verklaring. Hiermee voldoen zij aan het besluit bodem.

Visie

Een betonstation kan aangeschaft worden door iedere zand en grindhandelaar die een goede locatie heeft om af te halen, goed bereikbaar, zichtbaar voor de eindgebruiker. Waar de klant normaal zijn zand en grind haalt om beton te maken is een logische locatie om een Betonstation te starten.

Missie

Betonstations wil landelijke dekking realiseren voor het afhalen en bezorgen van kleine hoeveelheden beton en andere cementgebonden mortels. Momenteel zijn er zo’n 20 locaties in Nederland, maar dit willen we binnen een paar jaar verdubbelen.